fredagsmys

tjena bloggen!
Har varit en riktigt skön fredag, blev pizza efter skolan med dom bästa på American take away, efter det drog jag och Mikaela hem till hennes syrra och chillade där ett tag, sen blev de stan och köpa gooooodis.

Har nyss kollat på idol 2009, måste säga att mina favoriter är Reza och Rabih, hoppas någon ut av dom vinner, tror inte dom kommer vara kvar så länge till i idol men vi får se!
Nicklas åkte ut denna gång, det var på tiden!
Ska sova nu
Chao!

Godnatt bloggen

Har precis kollat på "Mammas pojkar" på kanal 4 som går varje torsdag kl: 20:00, det är värt att se!
Imorgon ska jag som sagt äta pizza med dom bästa, kommer bli ljuvligt!
Har endel läxor att göra, men dom kan vänta, haha nu ska jag sova!

Vi hörs!

Bloggen

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag nu, har haft fullt upp med både sjukdom och skola, har precis varit sjuk i en vecka, har haft ögoninflammation och varit väldigt förkyld så jag har inte haft någon ork till att blogga, det låter fånigt men sant! (ska bli ändring på detta)
Jag har tänkt endel på om jag ska blogga om något särskilt, men jag vet inte vad det skulle vara isåfall, kanske design, tråkigt att läsa vad jag gör för något, jag har ju inte så mycket att skriva om så att det skulle ju vara roligare för er bloggläsare att läsa något annat som inte har med mig att göra! (Kom gärna med förslag på det, behöver inte publicera era förslag heller)

Mycker i skolan nu när man har varit borta i en vecka, har spanska och Naturkunskaps prov, urk! Måste ju även säga att jag har de bästa vännerna i världen! Puss på er, ni vet vilka ni är!

Sista veckan innan lovet, vill bara att denna vecka ska springa iväg, hittills har den ju gått relativt fort och det gillas starkt! Sedan på fredag ska jag och bästa vännerna äta pizza för att fira lovet, sen blir det avv ut och gå varje dag i max 40min, enjoy..!
Chacha


Streesig helg

Har tyvärr inte hunnit tagit mig tid till att blogga, hela helgen har varit fullspäckad, har gjort en massa denna helg som shopping, barnvakt, med mera..
Under helgen har jag blivit ännu mer förkyldare än vad jag har varit under veckan, känner mig lite bättre nu, jag  hoppas på att det blir bättre tills imorgon!
Har shoppat en del denna helg bland annat ett par tygskor, jag vet inte hur jag tänkte där men vafan dom var billiga!;) 
I fredags åt jag thaimat tillsammans med moa och malin, mycket gott!
Nu ska jag hoppa in i duschen.!

Chacha

Torsdagar

Denna torsdag var rätt okej, torsdagar brukar vara riktigt jobbiga, hade fotolektion i 2tim idag, rätt roligt att framkalla bilder och att springa i mörker rummet!
Rätt soft att komma hem med en pizza på bordet som väntar på att bli uppäten, dock var halva pizzan redan uppäten men vad gör det när de finns cola!

Imorgon ska jag till Kupolen med Moa och köpa skor och en tröja och efter det ska jag äta Kinamat med Moa, Frida och Tove, det blir gott som fan, längesen man åt det nu!

Vill verkligen hitta ett jobb nu, jag och Moa har försökt men det har inte gett några resultat än, fan jag kan inte leva på ett studiebidrag som bara är 1050kr liksom, det är aldeles för lite pengar.. Hoppas verkligen jag får jobb innan jul annars får jag väl leva på studiebidraget tills efter nyår då dom höjer studiebidraget till 1400, men det är inte speciellt mycket pengar det heller men de är iallafall 250kr mer!

Cha cha!


RSS 2.0